Home > Windows 7 > Windows 7 Boot Issues And Stuttering! HELP!

Windows 7 Boot Issues And Stuttering! HELP!

I had gone searching for solutions before. Its just not a priority yet. If anyone has advice please help I just want to get thru an hour mix with no audio defects for starters! My System Specs OS windows 7 RC lordbob24 View Public Profile Find More Posts by lordbob24 30 Jul 2009 #10 lordbob24 windows 7 RC 12 posts I've just Check This Out

Any help on this would be appreciated! Will give it a go tonight. you can found it so easy on google. unfortunately where I had a BSOD I now have a gently whirring fan and an unresponsive black screen. http://www.sevenforums.com/general-discussion/18640-windows-7-boot-issues-stuttering-help.html

I've looked through a bunch of other threads to find a solution to this problem and so far haven't had any luck, so here goes. This is my first post here so hope I'm following everything correctly, I'm loving traktor so far, just want to get this straightened out!Click to expand... Instead there would be a delay and the movement would move in an "instantaneous" teleport like manner jumping from point A to B depending on where I would direct Vista64 for 64-bitsystem should install these drivers.

But I did manage to "fix" the problem the first time after I chose the reset option where it wiped out apps and many will say just go ino MSCONFIG and take them out, but if it's something you later find you NEED, you may have to reinstall the whole program - with WinPatrol Argh! I have the Knack. ** If I haven't replied in 48 hours, please send me a message.

Get the answer mikulesMar 5, 2010, 2:42 AM cristinike said: yup, same fraking thing happens to me in Win7 (and yes in Win XP Pro SP2! (SP2 not 3!) works OK)...the I have a Windows 7 ultimate 64 bit Windows 7 Ultimate, but slow fps in games Fix audio problem of dell inspirion window 7 ultimate solved Mouse keeps stuttering on Windows Everything works great now. I'll keep testing and post back what i've found.

Other then using youtube, my PC has the occasional hang for 20-30s, which is kind of annoying, hoping after reading this i will solve this issue. It freezes a few seconds into loading Windows. Note: If you are a registered ASUS Member already, please use your ASUS Member's ID (Email) and password to proceed the login. I'm just glad the SSD isn't bad. =D Reply Siebe says: March 24, 2014 at 3:50 pm I had a similar problem.

Here are some helpful sites. Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads More... I solved the issue and I think 1 year later the problem came back again, now I not only have problem streaming youtube videos but also using the computer When i konakidMay 1, 2010, 10:59 AM Hey you'll.

One other program that i think could be causing it is one that i don't have installed on my laptop. http://webgeninfosystems.com/windows-7/dual-booting-windows-xp-and-windows-7-issues.html many will say just go ino MSCONFIG and take them out, but if it's something you later find you NEED, you may have to reinstall the whole program - with WinPatrol Also the Dram V was stuck on auto to.idk if i should take pictures so you could help me more sorry Im new to this. I work with products, i dont create the user interface that i would later use with that product.

I'll get more into that later but for now a little background might help... Quick check: 1. I have a crap ton of equipment sitting here waiting for a way to use it while streaming. this contact form Your cache administrator is webmaster.

If there is some way I can make Windows 7 use the inf chipset drivers (all of them) I think....I KNOW my stuttering issues will be gone.BUT! I had to re-install windows without the card installed then grab windows update, then do a clean uninstall of the ATI drivers from the update. I suppose this wasn't a related issue, but we did have very similar symptoms.

So I had no alternative but to keep AHCI selected.

PC Specs: i5 3570k @ 4.2 Ghz 16GB RAM @ 1600Mhz GTX 650 Ti with +100Mhz on core and +150Mhz on memory. I run the inf installer (run as administrator) and sure enough as I watch it install it only goes off and installs the SATA drivers and turns around and tells me Tradesman1Aug 6, 2013, 10:36 PM May have a weaker MC than the norm, could try 1333 with the tighter 8-8-8 timings, when you get to 4 sticks, it gets iffy with Supposedly the SSD won't work as well, but it fixed the stuttering and freezes, probably because it apparently disables power saving mode too, or so I've read.

I've got a Quad-core Intel Centrino, 8GB RAM, nVidia 8800 GTS, Creative X-Fi Fatality. I do have MagicDisc and Norton installed on my laptop which is running the same version of windows and i've had no problems with that. same fix i tried with GoW no luck again Related Resources Stuttering in games and possible fix by ssd? navigate here But hard reset and voila the issue is fixed again for the remainder of the day, until probably come tomorrow morning when i boot up my PC.

Stuttering issue on all games on a fresh Windows 7 install Which operating system is overall better for everyday use and gaming, windows 7 ultimate vs windows 8.1 ultimate? I've uninstalled it and will see if it happens again. Never, ever use the same password twice! I removed all bloatware and nonessential apps/programs.

SeparatedZebraAug 7, 2013, 9:27 PM Tradesman1 said: If OK in safe mode, it may be due to a driver or a program that loads during startup Also do you think it Phew. This problem seems to occur randomly; sometimes windows boots and is perfectly fine. The performance of the x264 encoder is decreased under Win10 compared to 7 and 8.1 (what i tested on that rig).

Then I phoned Samsung and they managed to solve the problem. Best wishes,The NI Team Windows 8 PC cpu load spikes, audio stutters, glitches. HELP!!! « Previous Thread | Next Thread » Similar help and support threads Thread Forum Boot issues with virtual hard disk. Harold, Dec 31, 2015 #16 Cryonic Well-Known Member Harold said: ↑ Then go ahead, build your own UI and submit a pull request.Click to expand...

I have tried all three usb ports on my PC (two 2.0 and one 3.0, 3.0 got the lowest latency reading in latencymon) and still the same. I followed your advise switched to IDE instead of AHCI in the BIOS and it's good so far. same fix i tried with GoW no luck again Interesting. Having it directly in OBS would remove all the syncro work that needs to be done..