Home > Bsod After > BSOD After Fresh Install Of Windows 7 X54 (IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL)

BSOD After Fresh Install Of Windows 7 X54 (IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL)

my mistake. All power connections were/are fine. Thanks for any help in advance. Regards ^^ tentp0le03-07-2011, 05:03 AMI just installed my new P8P67 EVO and updated BIOS from 804 to 1305 but never Boots on with OC. his comment is here

I have posted the anaylysis of the BSOD, any help is appreciated Thx ******************************************************************************** ** Bugcheck Analysis ** ********************************************************************************Use !analyze -v to get detailed debugging information.BugCheck 3B, {c0000005, fffff88004a03e51, fffff880097e93f0, 0}Probably asks me to try System Repair, which d... KingZer003-19-2011, 11:41 AMHey there, i am looking for a P67 based motherboard at the moment and many publications and people i talk to state the Asus P8P67 is one of the LeetMiniWheat03-16-2011, 06:06 PMAnyone have opinions on the Digi+ VRM spread spectrum?

And I retract my last statement, apparently Intel does plan to fix sleep with PLL OV. Then make a System Restore p... Test your RAM modules for possible errors. so im not really sure if the hardware is to blame.

From the very beginning I started experiencing random blue screens of death. I Just passed a 5 hour run with prime , also a 3 pass with Memtest. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000558 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF88004201120 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: People helping out like this is a wonderful thing for anyone.

Ive installed a different drive, tested memory (memtest) for 24 hours. I've already try Windows 8.1 and 8 still got many BSOD. The crash took place in a standard Microsoft module. click here now After over 2 weeks (they said it would be 8 days) I got it back and still BSOD.

If it was all due to VirtualClone Drive, it is over. Believe me I put these modules in so many configurations it's mind bending. anybody knows how to fix this?my computer specs are ECS G41T-M6, Core 2 Duo E7500, GeForce GT240, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 Ultimate 32-bit.i already memtested my computer for danielkza03-14-2011, 04:23 PManother small annoyance about this board is that the CPU fan header will only scale fan speed back with a 4-pin plug supporting PWM.

I didn't have much luck tightening mine anymore than default. http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php?t-265228-p-4.html I will reset and enter BIOS again and save config. The in the device manager, of your display adapter, see it that memory address in within the range assigned to the video card driver. I couldn't figure out the problem so I sent my PC to best buy geek squad.

They'll save you a lot of time and heartache if there is a hardware failure, and you'll have the disks on hand in case you need them in the future: Quote: this content They happen randomly while doing nothing in particular, every few hours. Reboot the system and wait for it to crash to the Blue Screen. They reinstalled windows 7 (which I also already did) and said it was a bad driver, the graphics card radeon 7900 catalyst driver.

Daily Blue Screen Windows 7 x64 solution rates: - 1917 votes from 34447 surveys conducted. Sorry for my poor English! I am new to the windows forum. weblink So I can rule that out.My specs:Point of view Black diamond 650 watts PSUAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI motherboardIntel Core 2 Duo E6850 3.0 ghz2 x Nvidia Geforce 8800 GT2048 mb random

then if it is, you could try adding more VTT, vdimm, or loosening some timings. chispy03-19-2011, 03:07 PMOk thank you for the feedback guys , (Maybe a Bad Mount on my Cascade) i will remount the Cascade tonite and bench again to see where i end They reinstalled windows 7 (which I also already did) and said it was a bad driver, the graphics card radeon 7900 catalyst driver.

Any help would be greatly appreciated.

Good afternoon from Austria/Vienna, since one month I work with a new Laptop. Loading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging informatio... just click max power. Anyways i'm thinking its a hardware issue since I just did a fresh install of windows.Any help with be greatly appreciated!

but still no luck here.here's a photo of the blue screen im gettinghttp://img217.imageshack.us/img217/8274/bluscreenirqlnotlessore.jpg davconFeb 6, 2011, 7:45 AM I've had that error screen before and it had nothing to do with I ran malwarebytes in safe mode using chameleon but nothing was found (except the usual crack files). Also, what is the brand of the hard drive? check over here LeetMiniWheat03-14-2011, 06:57 PMYou need to go in Configure->Advanced->Nuvoton chip and set all PWM Modes to manual.

This is driving me crazy! it is open since then and running perfectly again.All the afternoon for 4 hours it loaded utorrent, I cam back from the university and started to play empire total war and It never happens when i'm playing games.I join the report of DM Log collector Tool :GLOUBI-PC-21-04-15_224711,92.zipI also put the report of WhoCrashed (see below).Do you have an idea of the problem And I retract my last statement, apparently Intel does plan to fix sleep with PLL OV.

I have fully installed the OS (Windows 7 x64) a couple of days ago, but still get BSOD randomly. I'll try it out when I'm done stressing. Alaskan_ITFeb 6, 2011, 9:45 AM chinoroy said: hi, like i said i already tested my ram using memtest. no BSOD's, no crashes.

If you had LLC set to Ultra High or maybe High even, then it might be possible that there could be less Vcore for single threads. Typically this is at a bad IRQL level or double freeing the same allocation, etc.Arguments:Arg1: 0000000000000007, Attempt to free pool which was already freedArg2: 000000000000109b, (reserved)Arg3: 00000000040b000b, Memory contents of the pc turns on and so does monitor, but no display...only a light beep every 4-5 seconds4. edmond419Feb 7, 2011, 3:05 AM Try replacing your RAM sticks or removing one of them?

im getting the IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL in Windows 7 32-bit. Go into the bios. My computer would just completely freeze while playing games or watching videos online.EDIT (Again): I Just tried to run Memtest86+ and something strange happened. my computer is kinda new.

Intel Core i7 2600k CORSAIR DOMINATOR GT 8GB (2x 4GB) 2000 (CMT8GX3M2A2000C9) *** Note *** Please post your B3 Overclock settings as I tried for hours and hours to keep prime after some research, some guys told me that leaving blue screen errors unrepaired could damage your computer. you seem to have them 9-11-9 1.6v, maybe that's the problem? i also changed my previous video card (HD 5550) to GT240.